Dinkić: Svi jednaki pred zakonom

Izvor: Politika, 15.Dec.2012, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Svi jednaki pred zakonom

BEOGRAD – Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je večeras da je hapšenje vlasnika „Delta holdinga” Miroslava Miškovića pokazalo da ova vlada radi potpuno drugačije od prethodnih i time pokazuje da su svi građani jednaki pred zakonom.

„Svako ko je kršio bilo koji zakon, pre ili kasnije će odgovarati”, poručio je Dinkić u programu Radio-televizije Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<
Dinkić, koji je i lider Ujedinjenih regiona Srbije, rekao je da sve partije u vladajućoj koaliciji podržavaju borbu protiv korupcije i kriminala i smatraju da ta borba „ne sme biti selektivna i da tu neće biti kraj, bez obzira što se radi o najbogatijem čoveku u Srbiji”.

„Siguran sam da ima puno drugih slučajeva koje treba ispitati i da se neće stati na ovome”, istakao je Dinkić.

Tanjug

objavljeno: 15.12.2012
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Svi jednaki pred zakonom

Izvor: Press, 15.Dec.2012

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je sinoć da je hapšenje vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića pokazalo da ova vlada radi potpuno drugačije od prethodnih i time pokazuje da su svi građani jednaki pred zakonom.

Nastavak na Press...

"Svi građani jednaki pred zakonom"

Izvor: B92, 15.Dec.2012

Beograd -- Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da je hapšenje vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića pokazuje da su svi građani jednaki pred zakonom...On je dodao i da se pokazuje da ova vlada radi potpuno drugačije od prethodnih..."Svako ko je kršio bilo koji zakon, pre ili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.