Dinkić: Mladenovac kao Kragujevac (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Mladenovac kao Kragujevac (VIDEO)

Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić rekao je u Mladenovcu da je Kragujevac najbolji primer razvoja regiona i podsetio da je ovaj grad bio na 137. mestu po razvijenosti u Srbiji do pre osam godina kada je nazivan "dolinom gladi".

LSV: Regulisati poljoprivredu i subvencije

Nikolić: Vodićemo politiku Miloša Obrenovića

URS: Nikada u koaliciju sa naprednjacima
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
"Ako smo u regione doveli Fijat, Juru, Kontinental, onda je to znak da nova vlada može da uradi mnogo više za sve regione. To isto može da se uradi i za Mladenovac", rekao je Dinkić i naveo da mladi više ne napuštaju Kragujevac, navodi se u saopštenju URS-a.

Dinkić je dodao da nova vlada mora da stimuliše proizvodnju, omogući ljudima da nađu posao i da rešava probleme ljudi po regionima kako bi svi dobili jednake šanse za razvoj i ponovio zahtev za smanjivanje birokratije.

(S media, foto: ujedinjeniregionisrbije.rs)
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Nova godina

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.