Dinkić Brejker: Ne mogu da me kupe

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić Brejker: Ne mogu da me kupe

Mlađan Dinkić rekao da u Srbiji ne postoji čovek koji može da ga kupi, uz citat stihova Partibrejkersa "biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj".

Dinkić je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa liderom naprednjaka Aleksandrom Vučićem, posle sastanka o budućoj Vladi Srbije odgovarao na mnoga pitanja među kojima je bilo i podsećanje da su ga često optuživali da nije timski igrač.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"I ovom čoveku (Vučiću) sam govorio sve u lice. I Tadiću i Koštunici. Svakom čoveku mogu da kažem sve u lice. Znate onu pesmu Partibrejkersa `biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj` - to je to. Ko nije razumeo Caneta nije razumeo ni društvo", zaključio je Dinkić.

Lideri URS i SNS danas su razgovarali o formiranju buduće vlade Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.