U čarapama krio više od 27.000 evra

Izvor: RTS, 01.Nov.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čarapama krio više od 27.000 evra

Carinici na Horgošu sprečili su pokušaj državljanina Letonije da preko graničnog prelaza Horgoš prokrijumčari više od 27.000 evra, saopšteno je iz Uprave carina.
Novac je pronađen u automobilu "micubiši grandis" letonskih registarskih oznaka tokom kontrole granične policije na Horgošu.

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac je carinicima rekao da iz Rige putuje ka Bugarskoj i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da kod sebe ima samo lični prtljag i oko 500 evra.
Međutim, prilikom detaljne kontrole u džepovima jakne koju je imao na sebi, pronađene su dve čarape sa po 10.000 evra, a potom je i u koverti koja se nalazila u torbici na suvozačkom sedištu pronađeno još 7.100 evra.
"Putniku, koji je rekao da se bavi trgovinom kriptovalutama, vraćen je dozvoljeni iznos od 10.000 evra koje je bez potvrde moguće preneti preko granice, dok je ostatak zadržan do okončanja prekršajnog postupka", navodi se u saopštenju Uprave carina.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.