Srbija reli: Bugarski micubiši lanser najbrži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2009, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija reli": Bugarski micubiši lanser najbrži

BAJINA BAŠTA - Bugarski automobilisti Jasen Popov i Nikola Popov, za volanom micubišija lanser, pobednici su ovogodišnjeg 42. "Srbija relija", najvećeg automobilskog takmičenja u Srbiji i ovom delu Evrope.

Drugo mesto zauzeli su predstavnici rumunskog tima Marko Tempestini i Dorin Pulpea, a trećeplasirani su Bugari Dimitar Ilijev i Janaki Janakijev.

Najbolje plasirana posada iz Srbije, Vladica Rabrenović i Radmil Radivojević, zauzela je peto mesto, osvojivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prvo mesto u generalnom plasmanu za šampionat Srbije. "Srbija reli" je bodovan za Evropski kup sa koeficijentom 10, šampionat Bugarske i šampionat Srbije.

Ovo tradicionalno reli takmičenje i ove godine je voženo na terenima Zlatibora i Tare u ukupnoj duzini staze od 627 kilometara, sa 16 specijalnih ispita dužine 240 kilometara.

Reli je protekao u izuzetnoj organizaciji AMS Srbije i gostoprimstvu građana Užica i Bajine Bašte.
Pogledaj vesti o: Mitsubishi

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.