Poginila jedna osoba kod Kolara

Izvor: RTS, 03.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginila jedna osoba kod Kolara

Kod sela Kolari na autoputu Beograd–Niš dogodila se teška daobraćajna nesreća u kojoj je poginulo jedno lice a još četvoro je teže povređeno.
Nesreća se desila, iz još neutvrđenih razloga, kada je automobil marke "Micubiši", naleteo u zaustavnoj traci na propisno parkirano vozilo "Srbijaputa".
Na licu mesta poginulo je jedno lice, dve žene su posle ukazane pomoći iz Smede...

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo suvozač, četvoro povređeno

Izvor: Blic, 03.Sep.2008

SMEDEREVO - Sava Veselinović (74) poginuo je, a četiri osobe su teško povređene juče oko 11 sati u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš u ataru sela Kolari kod Smedereva.....Automobil „micubiši", kojim je upravljao Igor Đorđević (28) iz Beograda, pri velikoj brzini udario...

Nastavak na Blic...

Dvoje mrtvih, petoro povređenih

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2008, 13:37

SMEDEREVO/TRSTENIK - Jedna osoba je poginula, a četiri su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na autoputu Beograd-Niš, kod sela Kolari...Udes u kome je poginuo putnik u putničkom automobilu marke „micubiši“ Sava Veselinović (74) dogodio se juče oko 11.20, rekao...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.