Mitsubishi najavio novo koncept vozilo

Izvor: AutoBlog, 26.Sep.2023, 09:01

Mitsubishi najavio novo koncept vozilo

Mitsubishi je za sledeći mesec najavio premijeru novog koncept vozila, koje će prvi videti posetioci sajma Japan Mobility Show 2023. Japanski brend je za sada objavio samo jedan tizer ovog elektrifikovanog vozila koje izgleda kao koncept minivena. Slika pokazuje samo prednji deo vozila, nagoveštavajući velikodušan klirens, LED svetla u obliku slova T, kao i osvetljeni Mitsubishi amblem. Neke informnacije kažu da će to biti vozilo sa 6 sedišta, sa dovoljno tovarnog prostora za njihov prtljag i opremu za planinarenje ili kampovanje. Mitsubishi ne otkriva više detalja, ali se nada da će vas ovo...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Mitsubishi najavio novo koncept vozilo

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2023

Mitsubishi je za sljedeći mesec najavio premijeru novog koncept vozila, koje će prvi vidjeti posjetioci sajma Japan Mobility Show 2023.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.