Srpska misica na Kineskom zidu

Izvor: Blic, 06.Okt.2010, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska misica na Kineskom zidu

Pripreme za izbor za Mis sveta koji će biti održan 30, oktobra ove godine odvijaju se u Kini, pa su tako najlepše predstavnice svojih zemalja protekle dane provele u Pekingu. Među njima je i naša lepotica Milica Jelić.

Pripreme za Mis sveta su počele prvog oktobra kada su lepotice stigle u Peking. Osim neobične lepote ovoga grada, takmičarke su bile oduševljene i činjenicom da većina stanovništva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vozi bicikle i rikše, te su se neke i oprobale u vožnji.

Specijalna kuhinja, običaji, jezik i izgled naroda poptuno su zasenili stotinjak kandidatkinja koje su poželele da što više nauče o običajima ovog naroda. Upravo zbog toga misice su osetile posebnu čast kada su ih organizatori upoznali sa kineskom kulturom i znamenitostima. Najveće ushićenje vladalo je zbog posete Kineskog zida, i Olimpijskog stadiona, te prilike da vide dve najveće ikone moderne i drevne Kine.

- Kineski zid zaista spaja narode - složile su se lepotice dok su šetale dugačkim stepenicama zida.

Devojke su na stadionu dobile privilegiju da posete predsednikovu ložu u kojoj im je pušten zabavni program sa otvaranja Olimpijskih igara u Kini 2008. godine.

Nakon posete Pekinga, takmičarke očekuje još uzbudljivih avantura. Sledeća destinacija je Odros, potom Unutrašnja Mongolija, a na kraju poseta mauzoleja Džingis Kana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Milica Jelić i ostale misice posetile Kineski zid i Olimpijski stadion

Izvor: Svet, 06.Okt.2010

Pripreme za izbor za Mis sveta koji će biti održan 30. oktobra ove godine odvijaju se u Kini, pa su tako najlepše predstavnice svojih zemalja protekle dane provele u Pekingu. Među njima je i naša lepotica Milica Jelić. Pripreme za Mis sveta su počele prvog oktobra kada su lepotice stigle u Peking....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.