Popis Miškovićeve imovine?

Izvor: Blic, 29.Dec.2012, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popis Miškovićeve imovine?

Protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića pokrenuta je finansijska istraga kako bi se popisala njegova imovina u Srbiji u slučaju zahteva sudu da bude privremeno oduzeta, nezvanično saznaje "Danas".

Tužilaštvo za organizovani kriminal naložilo je Jedinici za finansijske istrage MUP Srbije da prikupi podatke o Miškovićevoj imovini, navodi list nezvanične izvore.

"Danas" dodaje da ovu informaciju nisu negirali niti potvrdili u tužilaštvu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ni u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ukoliko protiv Miškovića bude podignuta optužnica zbog tekuće istrage o malverzacijama sa putarskim preduzećima, Tužilaštvo za organizovani kriminal može da zatraži od suda da Miškoviću ili članovima njegove porodice privremeno zabrani da raspolaže imovinom.

Ovakvi sporovi dosad su se vodili u procesima protiv fudbalera Dragana Džajića, ali i biznismena Bogoljuba i Sretena Karića, mada do sudske odluke o zabrani raspolaganja nikada nije došlo, navodi list.

Povezane vesti: Sutra saslušanje prvih svedoka u istrazi protiv Miškovića Tužilac Miljko Radisavljević: Istraga protiv Miškovića zbog "teške korupcije" Poslanici na meti istrage? Bogdan Pušić: Mišković potvrdio da je davao novac nekim političarima Tužilaštvo predložilo šest svedoka protiv Miroslava Miškovića

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popis Miškovićeve imovine?

Izvor: RTS, 29.Dec.2012

Pokrenuta finansijska istraga protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića kako bi se popisala njegova imovina u Srbiji, saznaje nezvanično "Danas". Istraga pokrenuta u slučaju zahteva Tužilaštva da imovina bude privremeno oduzeta...Protiv vlasnika "Delta holdinga" Miroslava Miškovića...

Nastavak na RTS...

Popisuje se imovine Miškovića, radi privremenog oduzimanja?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2012, 03:42

BEOGRAD -..Protiv vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića pokrenuta je finansijska istraga kako bi se popisala njegova imovina u Srbiji u slučaju zahteva sudu da bude privremeno oduzeta, saznaje Danas nezvanično...Tužilaštvo za organizovani kriminal naložilo je Jedinici za finansijske istrage...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.