Miškoviću pritvor do 30 dana

Izvor: BKTV News, 14.Dec.2012, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miškoviću pritvor do 30 dana

Sudija Specijalnog suda odredio je pritvor do 30 dana Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, Milu Đuraškoviću i još četvorici osumnjičenih za malverzacije.

Preostala trojica osumnjičenih za malverzacije prilikom privatizacije putarskih preduzeća braniće se sa slobode, izjavio je jutros za Radio B92 specijalni tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.
“Na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal, sudija je doneo rešenje da se odredi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pritvor u trajanju od 30 dana osumnjičenima Miroslavu Miškoviću, Milu Đuraškoviću, Marku Miškoviću, Risti Ristiću, Zoranu Mihajloviću, Dejanu Jeftiću i Raša Zdravku. Takođe, na predlog Tužilaštva, sudija je izrekao meru zabrane napuštanja boravišta osumnjičenima Milutinu Gaševiću i Zoranu Kaitoviću. Oni će se braniti sa slobode”, kazao je Radisavljević.
On je dodao da će se sa slobode braniti i Predrag Filipović, za koga sudija nije prihvatio predlog Tužilaštva za određivanje pritvora.
Izvor: B92
Tweet
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.