Miškovići vratili pasoše u sud

Izvor: Blic, 13.Nov.2014, 07:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miškovići vratili pasoše u sud

Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković, njegov sin Marko i prvi čovek „Nibens grupe“ Milo Đurašković predali su juče pasoše u depozit Višeg suda.

Miškovići i Đurašković, koji su sa još sedam osoba optuženi da su oštetili putarska preduzeća za više miliona evra, učinili su to po nalogu Specijalnog suda, čije je rešenje o ukidanju mera zabrane napuštanja boravišta i vraćanju oduzetih putnih isprava prošlog petka preinačio Apelacioni sud u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Istovremeno, Apelacioni sud je, usvajajući žalbu Tužilaštva za organizovani kriminal, za tri meseca okrivljenima produžio meru zabrane napuštanja boravišta.

Advokat Zoran Ateljević, branilac Mila Đuraškovića, izjavio je juče za „Blic“ da će zbog ponovnog oduzimanja pasoša njegovom klijentu zatražitu zaštitu od Ustavnog suda.

Miroslav Mišković položio je 12 miliona evra u gotovini kao jemstvo da neće pobeći iz zemlje dok su Marko Mišković i Đurašković dali jemstvo u nekretninama u iznosu od 3,2 miliona evra i 3,7 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.