Mišković zapretio Vučiću?

Izvor: BKTV News, 12.Dec.2012, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mišković zapretio Vučiću?

Miroslav Mišković, nakon privođenja, izjavio da prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u, nezvanično saznaje B92.
Tu informaciju je potvrdio i direktor policije Milorad Veljović. Vlasnik Delta holdinga je takođe rekao i da neće dugo ostati u pritvoru, nezvanicno se saznaje.
Policija je odmah o tome obavestila Vučića , čiji je nivo bezbednosti odmah podignut na najviši nivo.
Vlasnik Delta holdinga Miroslav MIšković, njegov sin Marko, kao i još osam osoba, među kojima je i Milo Đurašković, vlasnik “Nibens grupe”, privedeni su jutros i njima je određena mera zadržavanja od 48 sati.
Prema rečima tužioca za organizovani kriminal Miljka Radisavljevića oni će biti u toku dana saslušani.
Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miroslav Mišković: Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2012

BEOGRAD - Miroslav Mišković je tokom privođenja, kako "Blic" nezvanično saznaje, izjavio da prvi potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić neće dočekati večerašnje gostovanje na RTS-u.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vučić: Mišković neće pobediti Srbiju

Izvor: Blic, 12.Dec.2012

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da Srbiju ne može niko da pobedi, pa ni vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković..."Srbiju nije, niti će moći niko da pobedi, pa neće ni Miroslav Mišković", objavio je Vučić na svom tviter i Fejsbuk nalogu...Miroslav Mišković,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.