Forcan: Mišković gubi političku podršku

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 20.Sep.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forcan: Mišković gubi političku podršku

BEOGRAD - Predsednica Upravnog odbora kompanije "Jugohemija" Milka Forcan izjavila je danas da njen sukob sa vlasnikom "Delte" Miroslavom Miškovićem nema političku pozadinu, kao i da je ona "Deltu" napustila zbog niza razloga i razilaženja po brojnim pitanjima.

Forcanova je gostujući na TV B92 rekla da joj je žao što je došlo do njenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sukoba sa Miškovićem u tim razmerama. Ona je kazala da ona, kada je u pitanju taj sukob, nema političku podršku, ali je dodala da je u ovom trenutku bitnije znati da li je on (Mišković) ima i da li je ta podrška ista kakva je bila ranije.

Forcanova je, međutim, dodala da smatra da Mišković nema više političku podršku kakvu je imao ranije. Odgovarajući na pitanje da li je po njenom mišljenju Mišković imao uticaja na formiranje aktuelne Vlade u Srbiji, Forcanova je rekla da je to pitanje preuveličano, ali i ocenila da je Miškovićev uticaj ranije bio jači nego što je on danas.

Kada je reč o poslovanju "Delte", Forcanova je kazala da kompanija trenutno prolazi kroz težak period, ali da ne treba brinuti o njenoj sudbini.

Destabilizacija kompanije zbog kreditne zaduženosti i dugova prema dobavljačima je, prema njenim rečima, rezultat ekonomske krize, opšte nelikvidnosti i otežanih opštih uslova poslovanja, kao i preteranog zaduženja iz prethodnog perioda i ulaganja u nekretnine, čija vrednost je opala u vreme ekonomske krize.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.