Drašković: Pretnja mora biti predmet hitne istrage

Izvor: Blic, 12.Dec.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Pretnja mora biti predmet hitne istrage

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da predmet "hitne istrage" moraju biti navodne pretnje vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću.

"To njegovo priznanje mora biti predmet nove i hitne istrage jer je pretnja terorom opasnija od učešća u spornim privatizacijama", rekao je Drašković agenciji Beta.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su preneli da je Mišković, dok ga je policija jutros privodila, pretio Vučiću da neće dočekati večerašnju emisiju na RTS-u u kojoj gostuje. Deltina advokatska kancelarija je to demantovala i navela da je "istina da je Miroslav rekao da 'Aleksandar ne može večeras da izadje na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'".

Miškoviću, njegovom sinu Marku, biznismenu Milu Đuraškoviću i za još sedmoro osoba, koji su jutros privedeni u policiju, odredjeno je policijsko zadržavanje od 48 sati.

Povezane vesti: Delta nastavlja poslovanje pod rukovodstvom borda direktora Ostojić o hapšenju Miškovića: Nije dobro što tabloidi znaju više nego tužilac EU o hapšenju Miškovića: Potez koji ohrabruje Rojters: Diplomate zabrinute da je srpsko vođstvo motivisano političkim obračunom Advokat: Mišković je rekao da "Vučić ne može da se pojavi na RTS-u ako ga prethodno ne uhapsi"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drašković: Miškovićeve pretnje opasnije od spornih privatizacija

Izvor: S media, 12.Dec.2012

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je da predmet "hitne istrage" moraju biti navodne pretnje vlasnika Delta holdinga Miroslava Miškovića..potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću..."Te njegove pretnje moraju biti predmet nove i hitne istrage jer je pretnja terorom opasnija...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.