Delta: Nismo radili sa državom

Izvor: RTV Pink, 02.Dec.2012, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delta: Nismo radili sa državom

Delta holding: Nismo učestvovali u koruptivnim radnjama. . . Kompanija Delta holding u vlasništvu Miroslava Miškovića koji sutra treba da bude saslušan u Ministarstvu unutrašnjih poslova saopštila je danas da nikada nije radila poslove sa državom, akciznom robom, kao ni sa javnim preduzećima zbog čega isključuju mogućnost učešća u koruptivnim radnjama. .

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

Delta holding: Nismo učestvovali u koruptivnim radnjama

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2012

Kompanija Delta holding u vlasništvu Miroslava Miškovića koji u ponedeljak treba da bude saslušan u Ministarstvu unutrašnjih poslova saopštila je u nedelju da nikada nije radila poslove sa državom, akciznom robom, kao ni sa javnim preduzećima zbog čega isključuju mogućnost učešća u koruptivnim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.