Mirka: I trudna ću raditi

Izvor: Dzungla.org, 17.Sep.2011, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka: I trudna ću raditi

Nema pauze - Osećam se ispunjeno kad radim u kontinuitetu. Ponude za filmove trenutno nemam, ali ću se maksimalno potruditi da odigram sve svoje predstave
Mirka Vasiljević došla je u Beograd zbog premijere filma „Miris kiše na Balkanu'. Lepa glumica, koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem čeka naslednika, ponosno pokazuje trudnički stomak i poručuje da se raduje ulozi majke. U intervjuu za Press Mirka kaže da zbog trudnoće neće prekidati glumačku karijeru.
- >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Moj stav je da radim u kontinuitetu, jer se samo tako osećam ispunjeno. Smatram da ništa čoveka ne može da spreči ako nešto veoma želi i ako se mnogo potrudio oko toga što radi. Trenutno nemam ponude za snimanje novih filmova i TV serija, ali se to u mom poslu nikad ne zna. Uskoro kreće i pozorišna sezona, nažalost, nemam bogat repertoar, ali ću se maksimalno truditi da sve predstave koje sam igrala zadržim i odigram ih.
Zašto ne želiš da govoriš o trudnoći? - Sve je očigledno, sve se vidi, i sve se zna. U principu, svaka poznata ličnost ima pravo da ne priča o privatnom životu. Odlučila sam da detalje zadržim za sebe. Ta odluka nije nova, već sam je donela posle uloge u filmu „Mi nismo anđeli 2", kada sam shvatila da sam postala javna ličnost. To nisam uradila jer želim nešto da sakrijem, ili zato što se moj život mnogo razlikuje od života ljudi koji nisu poznati, već zato što privatnost smatram svetinjom i želim da je zadržim među svoja četiri zida. I dalje se držim tog stava i neću ga menjati.
Hoćeš li se preseliti u Francusku kod Vujadina i tamo se poroditi? - Gde ću da živim znaju moji roditelji, prijatelji i najbliže okruženje. Nisam ni prva ni poslednja kojoj se nešto dešava na privatnom planu, ne razlikujem se od ostalih devojaka na ovom svetu. Nema tu ničeg senzacionalnog.
Iako ne otkrivaš detalje iz privatnog života, u javnost su procurile mnoge informacije o tebi i Vujadinu. - Pratim sve informacije koje se pišu o meni. Neke su tačne, neke nisu. Mogu reći da me netačne dodirnu, ali ne tugujem zbog njih. Nisu mi prijatne, ali ne padam u depresiju. Za osam godina, koliko sam prisutna u medijima, shvatila sam da je svakog čuda za tri dana dosta.
Na premijeru filma došla si s majkom, ali tu su bili i Vujadinovi roditelji Dušan Savić i Marina Rajević Savić. Kako se slažu vaše porodice? - Na premijeru filma došla je moja porodica da me podrži. Celokupna, nikoga ne naglašavam.
Nije ti bilo teško da doputuješ iz Bordoa? - Poziv za premijeru niko ne treba da odbije, jer je to kruna minulog rada. Publika, prijatelji, poznanici i saradnici jesu najbolje sudije koje procenjuju kvalitet onoga što je urađeno. Imala sam blagu tremu pre poklonjenja, kao i pred svaku premijeru, ali oduševljena sam pozitivnim kritikama, publika nas je lepo pozdravila. Imali smo sreće jer je istoimena serija pre toga emitovana na televiziji. Posebno mi je zadovoljstvo što se publika često smejala, a nije reč o komediji. Film će imati tri dela i već sam ih pogledala, jer je ostvarenje prikazano na festivalima u Sopotu i Nišu. Prvi deo govori o porodici Salom, drugi o Prvom svetskom ratu, a treći o Drugom svetskom ratu. Delovi mogu da se gledaju kao zasebna celina, ili u kontinuitetu. Verujem da će publika uživati.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.