Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2024, 17:43

Tužilaštvo BiH: Odbijena prijava opozicije protiv Dodika zbog izbornih prevara (FOTO)

SARAJEVO – Tužilaštvo BiH neće pokrenuti istragu povodom krivične prijave koju su ovoj pravosudnoj instituciji podnijeli SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front, protiv Milorada Dodika i drugih, a u kojoj su tražili da pravosuđe ispita izborne prevare na opštim izborima koji su održani 2022. godine.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tužilaštvo BiH neće postupati po krivičnoj prijavi SDS i PDP protiv Dodika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Mar.2024

Tužilaštvo BiH neće pokrenuti istragu povodom krivične prijave koju su podnele opozicione SDS, PDP, Lista za pravdu i red i Narodni front, protiv Milorada Dodika i drugih, kojom je traženo ispitivanje izborne prevare na opštim izborima koji su održani 2022. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.