Svetskom prvaku u džudou za uspeh 30.000 maraka

Izvor: Blic, 02.Sep.2017, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetskom prvaku u džudou za uspeh 30.000 maraka

Svetskog prvaka u džudou Nemanju Majdova večeras je u Istočnom Sarajevu primio predsednik RS Milorad Dodik i obećao mu nagradu od 30.000 KM, a njegovom klubu 20.000 KM za postignuti uspeh.

Zahvaljujući na gostoprimstvu, nagradama i poklonima, koje uključuju i umetničku sliku i ručni časovnik, Majdov je duhovito rekao predsedniku Srpske da je izuzetna stvar "kad svet padne pod noge Srbina".

Prijemu koji je organizovan u Administrativnom centru Vlade Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvovali su i Nemanjin otac Ljubiša i brat Stefan, načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i poslanik SNSD u NS RS Marko Vidaković.

Majdov je kao reprezentativac Srbije u džudou postao prvak sveta u konkurenciji do 90 kilograma na šampionatu u Budimpešti. On je u finalu pobedio Slovenca Mihaela Zganka i posle 37 godina doneo prvu svetsku zlatnu medalju za Srbiju.

Majdov je rođen u Istočnom Sarajevu u Republici Srpskoj, a nastupa za reprezentaciju Srbije.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svetskom prvaku u džudou za uspeh 30.000 maraka, u Istočnom Sarajevu svečani doček

Izvor: Blic, 02.Sep.2017

Svetskog prvaka u džudou Nemanju Majdova večeras je u Istočnom Sarajevu primio predsednik RS Milorad Dodik i obećao mu nagradu od 30.000 KM, a njegovom klubu 20.000 KM za postignuti uspeh...Zahvaljujući na gostoprimstvu, nagradama i poklonima, koje uključuju i umetničku sliku i ručni časovnik,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.