Izvor: Mondo, 25.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDS tuži Dodika po nalogu Gregorijana?

Lideri SDS podneli su krivične prijave protiv Milorada Dodika i saradnika zbog sumnje da su oštetili budžet za desetine konvertibilnih maraka. Dodik tvrdi da ima poverljive informacije da su krivične prijave već 'upakovane' i to po nalogu prvog zamenika visokog predstavnika Rafija Gregorijana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik optužuje Gregorijana

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Avg.2008

 Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci  da ima povjeljive informacije iz Tužilaštva BiH da su krivične prijave protiv Vlade RS ve} "upakovane" i to po nalogu prvog zamjenika viso ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Dodik o uticaju Rafi Gregorijana na Tužilaštvo RS

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Avg.2008, 10:37

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da ima povjerljive informacije iz Tužilaštva BiH da su krivične prijave protiv Vlade RS već "upakovane" i to po nalogu prvog zamjenika visokog predstavnika Rafija Gregorijana, na čiji ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.