Izvor: Nezavisne Novine, 09.Feb.2016, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsjednik RS uputio saučešće povodom smrti generala Tolimira

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Tolimir povodom smrti generala Vojske Republike Srpske.

“Sa žaljenjem sam primio vijest o smrti generala Vojske Republike Srpske Zdravka Tolimira. General Tolimir kao patriota i visoki vojni stariješina dao je veliki doprinos u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i ostaće u trajnom sjećanju u narodu i Vojsci Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Srpske. Ovo je veliki gubitak ne samo za porodicu i prijatelje nego i za sav srpski narod. Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem vam izraze mog najdubljeg saučešća, navedeno je u pismu predsjednika Republike Srpske”, navodi se u telegramu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

DODIK POVODOM SMRTI GENERALA: Zdravko Tolimir je bio patriota, ovo je veliki gubitak za srpski narod

Izvor: Kurir, 09.Feb.2016

BANJALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća povodom smrti generala Vojske Republike Srpske Zdravka Tolimira...Dodik u telegramu navodi da je "sa žaljenjem primio vest o smrti Tolimira“...''General Tolimir kao patriota i visoki vojni starešina dao je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.