Policija zna ko je pretio Dodiku

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zna ko je pretio Dodiku

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) utvrdili su identitet osobe koja je u ponedeljak, 26. novembra, uputila pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i članovima njegovog kabineta

Foto: YouTube/ screenshot

O ovome je Tužilaštvu BiH dostavljen odgovarajući izveštaj, saopšteno je danas iz ove policijske agencije.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici Sipe odmah nakon primanja prijave preduzeli potrebne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mere i radnje da bi utvrdili identitet osobe koja je uputila pretnje.

Sa nemačkog broja je na telefon u kabinetu predsedavajućeg Predsjedništva BiH 26. novembra upućen poziv tokom kojeg je ova osoba počela da vređa Dodika i njegove saradnike govoreći "da će ih sve zapaliti".

U kabinetu predsedavajućeg Predsedništva BiH rekli su da su pretnje upućene zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu predsedavajućeg Predsjedništva.

Pretnje su pravljene generalnom sekretaru Predsedništva BiH Zoranu Đeriću, koji je o tome obavestio Sipu.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.