Peticijom na peticiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Jul.2021, 17:24

Peticijom na peticiju

U bosanskohercegovačkom entitetu Republika Srpska, u petak 23. jula počelo je potpisivanje peticije kojom kojom se izražava stav o neprihvatanju izmjena Krivičnog zakona Bosne i Hercegovine (BiH), koje je nametnuo visoki predstavnik, a kojima se zabranjuje negiranje genocida. Peticiju je pokrenuo i prvi potpisao član Predsjedništva BiH Milorad Dodik. Istovremeno skoro 40 hiljada građana potpisalo je online peticiju kojom se traži Dodikovo hapšenje.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Vukanović: Dodikova peticija je doživjela pravi debakl u Banjoj Luci

Izvor: SandzakPress.net, 26.Jul.2021

Poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović na svom blogu piše kako je peticija, kojom Dodik poziva na odbacivanje zakona o zabrani negiranja genocida, doživjela debakl u Banjoj Luci. Odmah nakon što je visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko nametnuo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.