Održan sastanak užeg rukovodstva SNSD-a

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Mar.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan sastanak užeg rukovodstva SNSD-a

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, održao je popodne u Banjaluci sastanak s najužim rukovodstvom ove stranke.

Sastanku su prisustvovali i Igor Radojičić i Nikola Špirić, potpredsjednici SNSD-a, te Nebojša Radmanović, predsjednik Izvršnog odbora te stranke. Kako nezvanično saznajemo, na sastanku je bilo riječi o predstojećem saboru ove stranke, koji će biti održan krajem aprila u Istočnom Sarajevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a na kojem će biti birani predsjednik stranke i članovi Glavnog odbora SNSD-a. Nakon sastanka nije bilo izjava za medije.

Podsjećamo, u subotu je zasjedao i Glavni odbor SNSD-a. Na toj sjednici zaključeno je da je ova stranka ostvarila izbornu pobjedu na opštim izborima u BiH. Na sjednici je pohvaljen i značajan broj lokalnih odbora, ali i kritikovani oni koji nisu postigli cilj, kao što je bijeljinski SNSD.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.