Lukač demantuje Dodika: Nema nikakvog prisluškivanja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Maj.2020, 12:47

Lukač demantuje Dodika: Nema nikakvog prisluškivanja

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske (RS) Dragan Lukač, na sjednici Narodne skupštine tog bosanskohercegovočkog entiteta u četvrtak, demantovao je navode koje je dan ranije iznio član Predsjedništva BiH Milorad Dodik o prisluškivanju opozicije. "Tačno je da je sinoć gospodin Dodik vodio određenu političku igru sa Stanivukovićem (Draškom) i Vukanovićem (Nebojša). Mi znamo, koji smo duže u Skupštini, da se njegovim pojavljivanjem dešavaju takve stvari, upravo s tim...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar policije RS tvrdi da se ne prisluškuju opozicioni poslanici

Izvor: Danas, 21.Maj.2020

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač demantovao je danas navode o prisluškivanju opozicionih poslanike, što je na posebnoj sednici parlamenta RS potvrdio lider vladajućeg SNSD-a i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.