Komšić zatražio od OHR-a da smeni Dodika

Izvor: Mondo, 07.Maj.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić zatražio od OHR-a da smeni Dodika

Član Predsedništva BiH Željko Komšić zatražio je od visokog predstavnika (OHR) da smeni predsednika Vlade RS i predsednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika i da mu zabrani obavljanje svake političke aktivnosti.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Komšić traži smenu Dodika

Izvor: Radio 021, 07.Maj.2009

Član Predsedništva BiH Željko Komšić zatražio je od visokog predstavnika za BiH da smeni predsednika Vlade Republike Srpske Milorada Dodika i da mu zabrani obavljanje svake političke aktivnosti.Komšić je to zatražio nakon što je Dodik pozvao Srbe, pripadnike Oružanih snaga BiH, da se vrate...

Nastavak na Radio 021...

BiH: Komšić traži smjenu Dodika

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Maj.2009, 10:37

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić zatražio je od visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da upotrijebi bonska ovlaštenja i smijeni predsjednika Vlade Republike Srpske /RS/ Milorada Dodika, te da mu zabrani obavljanje bilo ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Komšić traži da Incko smeni premijera RS

Izvor: Blic, 09.Maj.2009, 09:37

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik nema nikakve veze sa oružanim snagama BiH i trebalo bi da se suzdrži od uplitanja u isključive nadležnosti BiH. U stvari, njegovo ponašanje može činiti krivično delo, saopšteno je juče iz OHR, nakon što je Dodik pozvao srpske vojnike u Oružanim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.