Kad Dodik, Antić i Knežević zaigraju košarku

Izvor: Press, 02.Jun.2017, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Dodik, Antić i Knežević zaigraju košarku

U pauzi panela u Sankt Peterburgu, gde se održava ekonomski forum, nekoliko zvaničnika zaigralo je košarku. U timu Srbije bili Dodik, Knežević, Antić.
Foto:b92.net
Ekipa Srbije bila je u crvenim dresovima, a činili su je, između ostalih, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, srpski ministri za enrgetiku i privredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Aleksandar Antić i Goran Knežević, kao i biznismen Branislav Grujić, inače suprug novinarke Branke Nevestić.
Ekipa Srbije bila je u crvenim dresovima.

Ministarstvo spoljnih poslova

 
Činili su je, između ostalih, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar Srbije za energetiku Aleksandar Antić, ministar privrede Goran Knežević, predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i biznismen Branislav Grujić, inače suprug novinarke Branke Nevestić.

Ministarstvo spoljnih poslova

 
Kako je javila novinska agencija Srna, njihovi protivnici su bili u belim dresovima i činili su ih veterani Sankt Peterburga. Među njima je bio i poznati košarkaš Andrej Kirilenko.

Ministarstvo spoljnih poslova

 
Tok meča, odmah kraj terena, posmatrao je Ivica Dačić, koji sada, pored funkcije ministra spoljnih poslova obavlja i dužnost v.d. predsednika Vlade Srbije, a u tom svojstvu i prisustvuje međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu.

 
 
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.