Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Govedarica ide na sastanak sa Dodikom

BANJALUKA - Predsjednik RS Milorad Dodik razgovarat će danas s liderom SDS-a Vukotom Govedaricom.

Iz Dodikovog kabineta je sastanak najavljen u 15 sati u Palati RS u Banjojluci.

Nakon izbora Govedarice za novog predsjednika najjače opozicione stranke, Dodik mu je čestitao i pozvao na razgovor o, kako je naveo, svim pitanjima bitnim za RS i njen narod.

Predsjednik SDS-а je ranije tvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << da će se odazvati na sastanak s Dodikom pod uslovom da odredi teme razgovora, jer ne želi sastanak pro forme.

Spreman je, naveo je, da razgovara u interesu građana RS.

"Lično sumnjam u iskrene namjere predsjednika RS, koji je i predsjednik SNSD-a i više puta je pokazao da mu je, prije svega, bitan interes njegove političke partije, što nas dovodi do toga kako i na koji način da se opredijelimo o ovom pitanju", rekao je Govedarica ranije novinarima.

Vukota Govedarica izabran je za predsjednika SDS-a nakon što je Mladen Bosić podnio ostavku na ovu funkciju zbog loših izbornih rezultata ove stranke na proteklim lokalnim izborima.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Govedarica ne ide na razgovor kod Dodika

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Nov.2016

BANJA LUKA - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica neće se odazvati na današnji sastanak s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, već mu je predložio svoje teme za sastanak, koji bi bio javan i zatražio da mu Dodik do 14. novembra odgovori da li na to pristaje...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

DODIK “Govedarica igra kalkulantsku i političku igru”

Izvor: Blic, 11.Nov.2016

Milorad Dodik, predsednik RS je istakao kako smatra neodazivanje Vukote Govedarice, novog lidera SDS, na današnji sastanak "kalkulantskom i poltičkom igrom"...- Ne vidim razlog da u ovom slučaju postoji klackalica i  nemam nameru da lećim bilo čije sujete – rekao je Dodik...On je istakao da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.