Dodik sutra sa ambasadorima Velike Britanije i Indije

Izvor: Cafe.ba, 10.Mar.2015, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sutra sa ambasadorima Velike Britanije i Indije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće sutra u Banjaluci sa ambasadorom Velike Britanije u BiH Edvardom Fergusonom i ambasadorom Indije Malajem Mišrom.

Sastanak sa ambasadorom Velike Britanije predviđen je za 11.00 časova, a sa indijskim ambasadorom za 12.00 časova, najavljeno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Nakon sastanaka, koji će biti održani u Palati Republike, biće objavljena saopštenja. /

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava događaja za 11. mart 2015. godine

Izvor: Capital.ba, 11.Mar.2015, 07:18

BANJALUKA – Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik: - u 11.00 časova razgovaraće sa ambasadorom Velike Britanije u BiH Edvardom Fergusonom, - u 12.00 časova razgovaraće sa ambasadorom Indije za BiH Malajom Mišrom. /saopštenja/ BANJALUKA – U 12.30 časova predsjednik Vlade Republike Srpske...

Nastavak na Capital.ba...

Dodik danas sa Kudrjašovim

Izvor: Capital.ba, 11.Mar.2015

BANJALUKA, Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće danas u Banjaluci sa generalnim direktorom ruske kompanije „Zarubežnjeft“ Sergejom Kudrjašovim. Sastanak, koji će biti održan u Palati Republike, predviđen je za 13.00 časova, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.