Dodik optužuje ambasadu SAD u BiH za zaveru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik optužuje ambasadu SAD u BiH za zaveru

Predsednik entiteta Republike Srpske Milorad Dodik kaže da se priprema zavera čiji je cilj da se dovede u pitanje regularnost izbora u Bosni i Hercegovini zakazanih za 12. oktobra, ako na njima pobede stranke koje su i sada na vlasti, a sve je doveo u kontekst pojačanih napetosti koje vladaju između SAD i Rusije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DODIK: Američka ambasada sprema zaveru protiv BiH!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2014

Aktuelni predsednik Republike Srpske, koji se ponovo kandiduje za tu funkciju, rekao je da su u tom gradu "stranci razradili plan pobune" i da će to znatno uticati na izbornu noć i rezultate samih izbora..Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik tvrdi da se priprema zavera povodom izbora u BiH zakazanih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.