Dodik opet “potukao“ federalnu televiziju

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2013, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik opet “potukao“ federalnu televiziju

Osnovni sud u Banjaluci donio je presudu kojom se Radio-televizija Federacije BiH i novinari Duška Jurišić, Bakir Hadžiomerović, Slobodan Vasković i Arijana Saračević obavezuju da Miloradu Dodiku solidarno isplate naknadu nematerijalne štete u iznosu od 10.000 KM za pretrpljen duševni bol zbog povrede ugleda/klevete objavljivanjem, vođenjem i davanjem izjava u emisijama "60 minuta", emitovanim 21. i 28. aprila 2008. i 5. maja 2008. godine.

Milorad Dodik
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Tuženi se obavezuju da tužiocu solidarno nadoknade troškove praničnog postupka u iznosu od 2.138 KM u roku od 30 dana od dana pravosnažnosti presude, saznaje Srna.

Zbog iznošenja neistina u emisiji "60 minuta" sudovi su i ranije nekoliko puta donosili presude u korist Milorada Dodika, a Radio-televiziju Federacije BiH i njene novinare obavezivali na isplatu odštete.

Miroslav Mikeš, advokat Milorada Dodika, rekao je ranije Srni da je svaka emisija "60 minuta" bila zasebna tužba, te da su sve one podnete 2008. godine.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.