Dodik odlikovao Irineja ordenom RS

Izvor: Beta, 09.Okt.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik odlikovao Irineja ordenom RS

BANJALUKA, 9. oktobra 2011. (Beta) - Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik odlikovao je u nedelju patrijarha srpskog Irineja ordenom Republike Srpske na lenti, a patrijarh je služio svetu arhijerejsku liturgiju i osveštao novosagradjen hram posvećen Pokrovu presvete Bogorodice u Modriči.

Patrijarh Irinej poručio je okupljenima da ostanu verni svom narodu, da vole svoju otadžbinu i da sa svojim predstavnicima saradjuju u najvećoj..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik odlikovao Irineja ordenom RS na lenti

Izvor: Studio B, 09.Okt.2011

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je patrijarha srpskog Irineja ordenom Republike Srpske na lenti, a patrijarh je služio svetu arhijerejsku liturgiju i osveštao novosagrađen hram posvećen Pokrovu presvete Bogorodice u Modriči...Patrijarh Irinej poručio je okupljenim vernicima...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.