Dodik napustio sastanak, nije bilo zastave RS

Izvor: Mondo, 05.Dec.2018, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik napustio sastanak, nije bilo zastave RS

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik napustio je danas sastanak članova Predsedništva sa delegacijom Upravnog odbora Saveta za sprovođenje mira (PIK) jer na sastanku nije istaknuta zastava Republike Srpske.

Foto: MONDO/ Vedran Ševčuk

Dodik je na sastanku poželeo dobrodošlicu svim članovima Upravnog odbora i objasnio da je BiH prema članu tri Ustava BiH sastavljena od Republike Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Federacije BiH i da on želi da zastava Srpske bude i predstavljena, u skladu sa Ustavom.

Frka zbog zastave RS u Predsedništvu BiH (FOTO)

Dodik je rekao da, s obzirom na to da nije istaknuto obiežje Srpske, koja je jedan od dva ravnopravna entiteta u BiH, nema uslova za održavanje sastanka.

On je potom napustio sastanak i vratio se u svoj kabinet.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DODIK NAPUSTIO SASTANAK U PREDSEDNIŠTVU: Nije bila istaknuta zastava Republike Srpske

Izvor: Kurir, 05.Dec.2018

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik napustio je danas sastanak sa delegacijom Saveta za sprovođenja mira.

Nastavak na Kurir...

Dodik napustio sastanak sa delegacijom PIC-a, jer nije bila istaknuta zastava RS

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2018

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik napustio je sastanak sa delegacijom Saveta za implementaciju mira (PIC), jer u prostoriji gde je održan sastanak nije postavljena zastava Republike Srpske, preneo je sarajevski portal Klix.ba...Delegacija PIC-a pre održavanja sastanka upozorila je Predsedništvo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.