Dodik i Dačić opustili se na svadbi

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik i Dačić opustili se na svadbi

Milorad Dodik i Ivica Dačić u subotu su bili na svadbi sina ministra rada i boračko-invalidske zaštite RS i predsednika Socijalističke partije Petra Đokića.

U subotu, 22. septembra, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske i predsednik Socijalističke partije Petar Đokić, oženio je sina.

Među brojnim visokim zvanicama svadbi su prisustvovali i predsednik RS >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Milorad Dodik, premijer Srbije Ivica Dačić, premijer RS Aleksandar Džombić, brojni ministri u Vladi RS, kao i direktori javnih preduzeća i ustanova.

Iako su i Dodik i Dačić poznati po tome što se na raznim veseljima rado late mikrofona, ovaj put nijedan od njih nije zapevao.



Prvi je, kako prenose portali iz RS, promukao od brojnih nastupa u kampanji širom RS, a drugom se navodno žurilo. Ipak, atmosfera je bila vesela, igralo se i pevalo, a u kolu su viđene i neke od ministarki.

Dačić i Dodik uživali su u gozbi, piću i tompusima.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Đokić: Penzije veće od početka sljedeće godine

Izvor: Capital.ba, 27.Sep.2012, 13:45

TREBINJE, Ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske Petar Đokić najavio je da će početkom sljedeće godine penzije u Srpskoj biti povećane za dva do 2,5 odsto u odnosu na ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.