Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020, 16:47

Dodik: Postoje svi uslovi za raspodjelu sredstava MMF-a

ISTOČNO SARAJEVO - Sve do sada poznate procedure o aranžmanima sa MMF-om su ispoštovane, tako da guverner Centralne banke BiH nema nijednog razloga da ta sredstva ne podijeli kako je to predviđeno u pismu namjere, rekao je danas Milorad Dodik, lider SNSD-a, nakon sastanka delegacija te stranke i HDZ-a BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović: Puno afera iz središta Sarajeva

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020

ISTOČNO SARAJEVO - Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, rekao je nakon sastanka sa Miloradom Dodikom, liderom SNSD-a, da je jedna od ključnih tema danas bila migrantska kriza.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dodik: Nema saglasnosti za prijedlog za imenovanje sudije u Hagu

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2020

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Istočnom Sarajevu da nijedan organ u BiH nije dao saglasnost za kandidaturu Jasmine Ćosić Dedović, koja je bila dio tima ratnog zločinca Nasera Orića, za sudiju Međunarodnog krivičnog suda u Hagu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.