Dodik: Novi visoki predstavnik nepoželjan u Republici Srpskoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 06.Feb.2021, 14:50

Dodik: Novi visoki predstavnik nepoželjan u Republici Srpskoj

Član predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je u subotu, 6. februara, u Banjaluci da ukoliko bude izabran novi visoki predstavnik međunarodne zajednice za Bosni i Hercegovinu da to predstavlja nastavak pravnog nasilja. „Republika Srpska (RS - entitetu u Bosni i Hercegovini), u skladu sa Aneksom X, nije pitana oko toga i smatram da je to nelegitiman prijedlog. Ako bude imenovan novi visoki predstavnik reći ćemo mu da nije poželjan i da nećemo da sarađujemo s njim. Ako kaže...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodik: Nećemo novog visokog predstavnika

Izvor: Danas, 06.Feb.2021

Član predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da, ukoliko bude izabran novi visoki predstavnik međunarodne zajednice za Bosni i Hercegovinu, to predstavlja nastavak pravnog nasilja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.