Dodik: Nemam poslovne veze sa Đurićem

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Nemam poslovne veze sa Đurićem

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je poznavao uhapšenog predsednika Partizana Dragana Đurića, ali da s njim nije imao zajedničkog vlasnišva.

Nema potrebe da odgovaram spekulacije u vezi Đurića: Milorad Dodik

"Ja sam svojevremeno bio potpredsednik Košarkaškog kluba Partizan i upoznao sam gospodina Đurića. Što se tiče poslovnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << veza, gospodina Đurića znam kao privrednika", rekao je Dodik.

 

On je naveo da nema "nikakvog zajedničkog vlasništva" i da nema "ništa od tih stvari što su bile spekulacije" dodajući da "nema potrebe" da odgovora na spekulacije.

 

"Principijalan stav - svi oni koji su kršili zakon i koji imaju problem s kršenjem zakona, treba da odgovaraju, bez obzira o kome se radi, pa taman i o Miloradu Dodiku", rekao je predednik RS.

 

Predsednik Partizana Dragan Đurić, vlasnik firme Zekstra, uhapšen je prošle nedelje zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama pri privatizaciji Veterinarskog zavoda Zemun. Određen mu je pritvor do 30 dana i predložena kaucija od dva miliona evra.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Nemam zajedničko vlasništvo sa Đurićem

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Jan.2014

Predsednik bh. eniteta Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Beogradu, u odgovoru na pitanje novinara RSE, da je poznavao uhapšenog predsednika Partizana i direktora kompanije “Zekstra” Dragana Đurića, ali tvrdi da s njim nije imao poslovne veze

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.