Dodik: Jednokratna pomoć penzionerima i borcima

Izvor: Capital.ba, 25.Apr.2021, 14:37

Dodik: Jednokratna pomoć penzionerima i borcima

BANJALUKA – Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je danas jednokratnu pomoć penzionerima i borcima povodom vaskršnjih praznika za šta će ukupno biti izdvojeno 15,6 miliona KM. foto: Srna Dodik je rekao da je prijedlog koji će Vlada Srpske razmatrati, biti da se penzionerima koji primaju penziju do 415 KM jednokratno isplati 80 KM pomoći, povodom vaskršnjih praznika. “Za penzionere koji primaju iznad tog zagarantovanog iznosa, biće isplaćeno 50 KM. To sve ukupno iznosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << 15,6 miliona KM”, rekao je on na konferenciji za novinare u Banjaluci. Dodik je naveo da bi borci od prve do pete kategorije koji su nezaposleni ili imaju primanja do 500 KM trebalo da dobiju 100 KM jednokratne pomoći. Srna   Чланак Dodik: Jednokratna pomoć penzionerima i borcima се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Penzija

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik najavio JEDNOKRATNU POMOĆ penzionerima i borcima: Srpska ih za praznike "časti" sa 50 do 100 KM

Izvor: Blic, 25.Apr.2021

Penzioneri, koji primaju penziju manju od 415 KM, dobiće pred praznike pomoć od 80 maraka, najavio je Predsednik SNSD i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik.

Nastavak na Blic...

Višković: Večeras sjednica Vlade RS

Izvor: Capital.ba, 25.Apr.2021

BANJALUKA – Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković najavio je za večeras sjednicu Vlade na kojoj će biti razmatrane i odluke o jednokratnim pomoćima određenim kategorijama stanovništva. Foto: Srna Višković, koji je potpredsjednik SNSD-a, rekao je na konferenciji za novinare u...

Nastavak na Capital.ba...

Dodik najavio jednokratnu uskršnju pomoć penzionerima i demobilisanim borcima

Izvor: N1 televizija, 25.Apr.2021

Srpski član Predsedništva i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik najavio je jednokratnu pomoć Vlade Repubike Srpske penzionerima i demobilisanim borcima. Dodik je naveo da će Vlada RS razmatrati predlog da se penzionerima, koji primaju penziju u iznosu do 415 konvertibilnih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.