Dodik: Božić je praznik mira i ljubavi

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Božić je praznik mira i ljubavi

BANJALUKA- Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, povodom predstojećeg praznika Hristovog rođenja - Božića, uputio je najiskrenije čestitke patrijarhu srpskom gospodinu Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim pravoslavnim vjernicima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini sa željom da praznične dane provedu u miru, zdravlju i sreći.

''Božić je praznik mira i ljubavi, čija nas simbolika i univerzalne poruke - >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << praštanje, pomirenje, sloga i jedinstvo, podsjećaju da ojačamo našu vjeru, poboljšamo međusobne odnose i zajednički radimo na stvaranju uvjeta za bolji i kvalitetniji život'', navodi se u Dodikovoj čestitki.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Izetbegović čestitao pravoslavni Božić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jan.2015

Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović je povodom nastupajućeg pravoslavnog Božića uputio čestitku mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju i svim pravoslavcima u BiH...“Cijenjeni gospodine Nikolaju, povodom nastupajućeg pravoslavnog praznika Božića, Vama lično i svim vjernicima pravoslavne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.