Brnabić sa Dodikom na radnom doručku

Izvor: Večernje novosti, 09.Jul.2019, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić sa Dodikom na radnom doručku

Ana Brnabić razgovarala je na radnom doručku sa Miloradom Dodikom o aktuelnoj situaciji u regionu, kao i izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, koji prolazi kroz Bijeljinu Predsednica vlade Ana Brnabić razgovarala je danas na radnom doručku na Jahorini s predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o aktuelnoj situaciji u BiH, Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i regionu, kao i izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, koji prolazi kroz Bijeljinu.Dodik je, kako prenosi Srna, priredio radni doručak za premijerku Srbije. Na Jahorini se danas održava plenarna sesija samita Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi (SEECP), kojom se završava jednogodišnje predsedavanje BiH ovoj regionalnoj inicijativi.Na samitu će, osim predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, učestvovati i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, Albanije Iljir Meta, Severne Makedonije Stevo Pendarovski, Slovenije Borut Pahor, te premijer Bugarske Bojko Borisov, a danas se očekuje dolazak i predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZGOVOR UOČI SAMITA Dodik i Brnabićeva na radnom doručku na Jahorini

Izvor: Blic, 09.Jul.2019

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik upriličio je jutros na Jahorini radni doručak sa predsednikom Vlade Srbije Anom Brnabić.

Nastavak na Blic...

Dodik Brnabićevoj priredio radni doručak

Izvor: B92, 09.Jul.2019

Jahorina -- Predsednica vlade Ana Brnabić razgovarala je danas na radnom doručku na Jahorini s predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom...Brnabić i Dodik razgovarali su o aktuelnoj situaciji u BiH, Srbiji i regionu, kao i izgradnji autoputa Beograd-Sarajevo, koji prolazi kroz Bijeljinu...Dodik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.