BN TV: Milorade, nismo strani plaćenici

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BN TV: Milorade, nismo strani plaćenici

Bijeljinska BN televizija u sredu je najoštrije osudila i demantovala tvrdnje predsednika Republike Srpske (RS) Milorada Dodika da je ova televizija postala "informativni centar stranaca" i da "pokazuje svoju dekadentnu ulogu plaćenika".

Milorad Dodik

U saopštenju BN TV, ovakve tvrdnje ocenjuju se kao "zlonamerne i tendenciozne", a >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve u cilju omalovažavanja ove medijske kuće i njenog kredibiliteta.

"Ovakav stav Dodika je direktan napad na slobodno izveštavanje BN televizije i pokušaj mešanja u uređivačku politiku naše kuće. BN televizija poručuje, kako domaćim, tako i stranim faktorima, da neće dopustiti bilo kakakv uticaj na naš profesionalni rad", navodi se u saopštenju.

BN TV poručuje da najmerodavniju ocenu njihovog rada daju gledaoci, ističući da je BN TV već duže vreme najgledanija tv stanica u Republici Srpskoj, uključujući i informativni prigram ove medijske kuće.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Protest jer je Dodik uvredio TV BN

Izvor: B92, 03.Jan.2013, 17:57

Banajluka -- Udruženje novinara Republike Srpske protestuje zbog toga što je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik bijeljinsku BN TV nazvao "plaćeničkom televizijom"..."Upravni odbor UN RS smatra da takve kvalifikacije predstavljaju neprimeren pritisak na uredjivačku politiku BN TV i na njeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.