Ažurirana američka crna lista, Dodik i dalje tu

Izvor: B92, 03.Feb.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ažurirana američka "crna lista", Dodik i dalje tu

Vašington -- Američko Ministarstvo finansija ažuriralo je listu sankcija, a ažuriran je i status predsednika RS-a Milorada Dodika.

Time je i zvanično potvrđena informacija o sankcijama od pre nekoliko sedmica.

Danas je nova američka administracija uvela sankcije Iranu, nekim nevladinim organizacijama, organizacijama koje su povezane sa terorizmom, a tome su dodali i podatak da su sankcije za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << RS ažurirane, čime je potvrđena akcija od 17. januara ove godine o stavljanju Dodika na "crnu listu", prenela je regionalna televizija N1.

Kako je objavljeno na zvaničnoj stranici američkog Ministarstva finansija, lista sankcija se odnosi na zvanične delegacije i organizacije (SDN), kao i za pojedince.

Drugi deo se odnosi na Milorada Dodika koji je uvršten na kategoriju NON-SDN.

Objašnjenja radi, SDN je skraćenica za Specially Delegated Nationals list, a NON-SDN za sankcionisane pojedince, navodi N1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik na crnoj listi SAD-a

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2017

Američko Ministarstvo finansija je ažuriralo listu sankcija, a ažuriran je i status predsednika RS-a Milorada Dodika, čime je i zvanično potvrđena informacija o sankcijama od pre nekoliko sedmica...U petak je nova američka administracija uvela sankcije Iranu, nekim nevladinim organizacijama, organizacijama...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.