Vučić čestitao Đukanoviću

Izvor: RTS, 16.Apr.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić čestitao Đukanoviću

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Milu Đukanoviću, povodom izbora za predsednika Crne Gore.
"Primite moje čestitke povodom Vaše pobede na predsedničkim izborima. Građani Crne Gore su pokazali da imaju poverenje u Vaše političko iskustvo i državničku veštinu", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

"Nadam se da ćete svojim radom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << doprineti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak", dodaje se u čestitki.
Navodi da očekuje dobru saradnju i jačanje bilateralnih odnosa Srbije i Crne Gore.
"U očekivanju dobre saradnje i jačanja bilateralnih odnosa Srbije i Crne Gore, želim Vam mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti", piše u čestitki predsednika Vučića.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.