Protest DF u Podgorici završen bez incidenata

Izvor: Akter, 15.Nov.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest DF u Podgorici završen bez incidenata

Protest Demokratskog fronta (DF) u Podgorici, kome je prisustvovalo par hiljada građana, završen je večeras mirno i bez incidenata a čelnici tog opozicionog saveza najavili su da će nastaviti sa protestnim okupljanima do ostavke Vlade Crne Gore premijera Mila Đukanovića

Predstavnici DF-a sa skupa u centru glavnog grada Crne Gore ponovili zahtev za formiranjem prelazne vlade, dodajući da su spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << za politički dijalog, "ali samo oko jedne stvari, a to je sastav prelazne vlade koja bi pripremila prve fer i slobodne izbore u zemlji".

Učesnici protesta organizovali su performans stvaranjem lanca od ljudi oko ključnih državnih institucija, čime su na simboličan način poručili da je "režim opkoljen".

Oni su nosili upaljene sveće, odajući time poštu žrtvama terorističkih napada u Parizu, stradalima u padu ruskog putničkog aviona u Egiptu i žrtvama sukoba u Siriji.

Čelnici DF-a najavili nove proteste širom Crne Gore, a naredni će biti organizovan u Nikšiću, 28. novembra.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

VIDEO: Završen protest Demokratskog fronta u Podgorici, biće ih još

Izvor: Radio 021, 15.Nov.2015

Nekoliko hiljada građana bilo je na protestu Demokratskog fronta (DF) u Podgorici, koji je završen mirno i bez incidenata, a čelnici tog opozicionog saveza najavili su da će nastaviti sa protestnim okupljanima do ostavke Vlade Crne Gore premijera Mila Đukanovića...Predstavnici DF-a sa skupa u centru...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.