Medojević optužio direktora policije

Izvor: S media, 27.Jun.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medojević optužio direktora policije

Crnogorska policija uhapsila je tri lica zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničkog ponašanja prema 16.godišnjem sinu lidera opozicionog Pokreta za promene Nebojše Medojevića, ali i dečakovog ujaka zbog umešanosti u sukob i nedozvoljenog držanja oružja.

Prema policijskom saopštenju, Medojevićev sin je lakše povredjen na jednom od podgoričkih igrališta.

Uhapšeni su V.S. (22), S.S. (19). i D.K. (19), svi iz Podgorice.

Medojević je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za napad na maloletnog sina optužio direktora crnogorske policije Veselina Veljovića, za koga kaže da je "produžena ruka premijera Mila Djukanovića i ministra inostranih poslova Milana Roćena", preneli su danas podgorički mediji.



"Kao i svaka zločinačka organizacija oni ne prezaju ni da napadaju maloletnike. Roćen je preuzeo ulogu zaštitnika režima koji sada prebrojavaju ko je u ovoj zemlji patriota, a ko ne. Videćemo da li je ovo bio politički motivisan napad prema kazni koju će dobiti huligani"
, kazao je Medojević.

Do incidenta je došlo na košarkaškom igralištu u Zagoriču, kada su trojica mladića napala i od Medojevićevog sina, koji je na tom igralištu igrao košarku, oduzela lančić.

Portparol Uprave policije Tamara Ralević negirala je da je ovaj incident ima bilo kakve veze sa politikom, da je do njega došlo zbog sportskog terena i da napadači nisu ni znali čiji je sin B. M.

Prema policijskom saopštenju, svadja je prekinuta kada je Medojevićev sin pozvao ujaka Željka Šćepanovića (36) koji je došao do igrališta i pozvao policiju.

Policija je, kako se navodi, kasnije u Šćepanovićevom automobile pronašla pištolj sa četiri metka za koji on nije imao dozvolu.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medojević za napad na sina optužio direktora policije

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Jun.2010

Crnogorska policija uhapsila je tri lica zbog sumnje da su počinili krivično delo nasilničkog ponašanja prema 16.godišnjem sinu lidera opozicionog Pokreta za promene Nebojše Medojevića, ali i dečakovog ujaka zbog umešanosti u sukob i nedozvoljenog držanja oružja. Prema policijskom saopštenju,...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Tri osobe uhapšene zbog napada na Medojevićevog sina

Izvor: Blic, 27.Jun.2010

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su napali B.M. (16), sina lidera opozicionog Pokreta za promene Nebojše Medojevića i njegovog druga B.R. (14)...Policija je uhapsila i dečakovog ujaka zbog umešanosti u sukob i nedozvoljenog držanja oružja. Uhapšeni su V.S. (22), S.S. (19)....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.