JOKOVIĆ PRVI BEZBEDNJAK CRNE GORE

Izvor: Kurir, 05.Avg.2010, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKOVIĆ PRVI BEZBEDNJAK CRNE GORE

PODGORICA - Vladan Joković preuzeo je dužnost direktora crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), nakon što je dosadašnjem direktoru Dušku Markoviću istekao mandat, objavila je podgorička "Pobjeda".

PODGORICA - Vladan Joković preuzeo je dužnost direktora crnogorske Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), nakon što je dosadašnjem direktoru Dušku Markoviću istekao mandat, objavila je  podgorička "Pobjeda".

Jokovića je imenovala vlada na predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << premijera Mila Đukanovića, a pozitivno mišljenje o vladinom kandidatu prošle nedelje je dala skupština. Novi direktor tajne službe ima 41 godinu, po obrazovanju je ekonomista i od početka karijere je u ANB-u.

Joković je ranije najavio da će mu prioriteti biti dalja reforma tajne službe, jačanje kadrova i nastavak saradnje na međunarodnom planu.

Dosadašnji direktor ANB-a Duško Marković, koji je na čelu tajne službe bio 12 godina, izbaran je krajem prošle nedelje za ministra bez portfelja zadužen za bezbednosna pitanja u odnosima sa NATO i Evropskom unijom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.