Izvor: B92, 26.Sep.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukanović pred sudom zbog S.Č.

Podgorica -- Predsednik DPS Milo Đukanović biće pozvan da svedoči u procesu koji su protiv moldavske državljanke S.Č. pokrenuli advokat Zorana Piperovića i Ekrema Jasavića.

Njih dvojica su tužili S.Č. za lažno davanje iskaza, a odluku da o tome svedoči Đukanović donela je sudija Osnovnog suda u Podgorici Nada Rabrenović.

Advokati Piperovića smatraju da su on i Jasavić tokom istrage >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u aferi S.Č. progonjeni, između ostalog i od sudskih organa, objavljeno je na portalu "Vijesti".

Bivši tužilac Zoran Piperović, Jasavić, Irfan Kurpejović i Bajram Orahovac bili su osumnjičeni za seksualno zlostavljanje S.Č. U nedostatku dokaza, istraga je obustavljena, a osumnjičeni su podneli krivičnu prijavu protiv S.Č.

Đukanović je više puta u javnosti optuživan da je direktno učestvovao u toj aferi, što je on odbacivao kao "orkestrirani napad" na njega u cilju političke kompromitacije.

Ljiljana Raičević iz Sigurne ženske kuće kazala je više puta da je S.Č. bila žrtva trgovine ljudima, navodeći da "žrtva ne može biti optuženi ni u jednom procesu, te da je suđenje nezakonito".

Ključni svedok u "seks-aferi" Moldavka S.Č. dala je tokom saslušanja kod istražnog sudije Osnovnog suda u Podgorici Ane Vuković detaljan opis ljudi koji su je podvodili, članova njihovih porodica, klijenata i mesta na koja je odvođena.

Moldavka je sve detalje koji su veoma bitni za dalji tok istrage uspela da zapamti, jer je izuzetno inteligenta i ima izvanredno pamćenje, a istinitost njene priče potvrdili su i svedoci. U iskazu se pominje i nadimak jednog Beograđanina, vlasnika lanca noćnih klubova, koji je glavni distributer devojaka iz Moldavije i Ukrajine.
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukanović na sudu, ali kao svedok

Izvor: Mondo, 26.Sep.2011

Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović biće pozvan da svedoči u procesu koji su protiv moldavske državljanke S.Č. pokrenuli advokat Zorana Piperovića i Ekrem Jasavić.

Nastavak na Mondo...

ĐUKANOVIĆ SVEDOČI NA SUDU PROTIV MOLDAVKE

Izvor: Kurir, 26.Sep.2011

PODGORICA- Predsednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović biće pozvan da svedoči u procesu koji su protiv moldavske državljanke S.Č. pokrenuli advokat Zorana Piperovića i Ekrema Jasavića...Njih dvojica su tužili S.Č. za lažno davanje iskaza, a odluku da o tome svedoči Đukanović...

Nastavak na Kurir...

Milo na sudu zbog seksualnog zlostavljanja Moldavke

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2011

Predsednik crnogrske vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši premijer Milo Đukanović pozvan je da svedoči u procesu koji su pred Osnovnim sudom u Podgorici pokrenuli advokat Zoran Piperović i ekonomista Ekrem Jasavić zbog navodnog lažnog svedočenja moldavske državljanke S.Č...Piperović...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.