ISPOVEST MILANA STANKOVIĆA: Bio sam ŽRTVA vršnjačkog nasilja

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2017, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISPOVEST MILANA STANKOVIĆA: Bio sam ŽRTVA vršnjačkog nasilja

"Oprosti im Bože, ne znaju šta čine".

Pevač Milan Stanković u svojoj ispovesti za magazin "Story" otkrio je ne toliko lepe detalje iz dvog detinjstva. Kako kaže, preživeo je svašta jer je bio žrtva vršnjačkog nasilja.

POKUPIO GA AUTOM: Naš poznati pevač doživeo saobraćajku - POSLEDICE stravične i TRAJNE!

- Preživeo sam svašta, pa i vršnjačko nasilje. Vređali su me, cepali mi ranac i izbacivali me iz društva - rekao je Milan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

NEVERICA: Ovako je Tamarin bivši, pevač Aca Živanović REAGOVAO kada je čuo da joj je život ugrožen!

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Mar 5, 2017 at 3:49am PST

On se prisetio i kako se osećao u tim trenucima.

- Pamtim šesti i sedmi razred osnovne škole, povkačenje u sebe, u svoju sobu, sopstveni svet glume i scene, gde sam mogao da budem ono što želim. Nijedno dete ovoga sveta ne zaslužuje iživljavanje svojih ispisnika. Danas, iz takvih lekcija razvijam svest, samilost i ono Hristovo: "Oprosti im Bože, ne znaju šta čine" - objasnio je pevač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.