Na Beka pucale najverovatnije dve osobe

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Beka pucale najverovatnije dve osobe

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je u subotu da su u napadu na biznismena Milana Beka učestvovale najverovatnije dve osobe i da napadači, kako se pretpostavlja, nisu profesionalci.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija pronašla četiri čaure i jedno zrno na mestu gde su dve osobe sinoć pokušale da ubiju biznismena >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Milana Beka.

Strefanović je rekao da je jedan napadač pucao na Beka sa udaljenosti ne većoj od jednog metra i da je policija na licu mesta pronašla četiri čaure i jedno zrno.

Kako je rekao, Beko je pogodjen sa dva hica, a da je pucao profesionalac, ne bi sa te udaljenosti promašio.

Napadači nisu imali maske, već samo kapuljače, što mogu da potvrde svedoci, rekao je Stefanović i dodao da se uzimaju snimci sa kamera postavljenih na okolnim zgradama.

Stanje ranjenog Milana Beka je jutros stabilnije u odnosu na proteklu noć, saopštio je Klinički centar Srbije.

Zbog težine i vrste povrede narednih pet do sedam dana postoje rizici, i nastavlja se sa njegovim intenzivnim lečenjem, dodaje se u saopštenju.

izvor: beta, pres

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.