Došao je i taj dan, Simić debituje za Milan!

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Došao je i taj dan, Simić debituje za Milan!

Večeras od 18:55 Milan dočekuje Didelanž, zaigraće i momak koji do sada nikada nije za Milan.

Momak srpskog porekla koji je nastupio jednom za reprezentaciju Češke, Stefan Simić, večeras igra prvi put za ekipu Milana u svojoj karijeri, iako je od 2014. godine član tog kluba.

Simić igra na poziciji štopera ili desnog beka, uglavnom je igrao na pozajmicama, a od ove sezone je u Milanu i pokušava da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izbori za šansu da zaigra pored veoma jake konkurencije.

To će se desiti večeras protiv Didelanža, Simić se našao u startnoj postavi.

Inače, roditelji ovog momka su iz Prijedora u BiH, predstavlja se kao Srbin iz Bosne, ali ima pasoš Češće jer je rođen u Pragu. Ima i hrvatsko državljanstvo.

Best of luck on your Rossoneri debut Stefan Simic! 💪🏻

In bocca al lupo per il tuo debutto in rossonero, Stefan! 🔴⚫️#MilanDudelange #UEL pic.twitter.com/FvOooy5aw7

— AC Milan (@acmilan) November 29, 2018
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Hrvat igrao samo tri minuta do danas, ali ne želi iz Milana

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018

Hrvatski fudbaler ne dobija šansu kod Đenara Gatuza, ali je strpljivo čeka...Šta će biti sa Alenom Halilovićem?..Nekada jedan od najvećih talenata u Evropi i svetu je bio član Barselone koja se kasnije pokajala što ga je dovela, 22-godišnji ofanzivni vezista svoju sreću traži u Italiji...Ni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.