Izvor: Politika, 20.Nov.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beko spreman za kućni oporavak

„Zdravstveno stanje Milana Beka je sve bolje i nastavlja se intenzivna terapija. Nikakve informacije o tome da li će on danas napustiti Urgentni centar ne možemo da damo”, izjavila je za „Politiku” Aleksandra Berić, pi-ar Kliničkog centra Srbije.

Nadležni u Urgentnom centru ne žele da preciziraju vreme kada će Beko, koji je prošlog petka ranjen kada su i dalje nepoznati napadači pucali na njega, napustiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ovu ustanovu. Kako su nam nezvanično objasnili, žele da izbegnu opsadu novinarskih ekipa, ali i da ispoštuju privatnost ovog pacijenta.

Beko je još u ponedeljak sa intenzivne nege prebačen na odeljenje i kako njegov oporavak teče bez komplikacija, lekari kažu da je spreman za kućni oporavak. Iako zvanično nije potvrđeno, lekari očekuju da će Beko vrlo brzo nastaviti oporavak kod kuće.

O. P.

objavljeno: 20.11.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.